Financial Audit Challenge®

Met ons beproefde concept wordt uw financial audit proces sneller, goedkoper en kwalitatief beter. Wij brengen de regie terug bij uw onderneming, verbeteren de samenwerking met uw accountant en bereiden uw interne organisatie voor op de accountantscontroles.

 

Samenwerken in Win-Win

Wederzijds begrip en samenwerking staan centraal in onze aanpak. Wij houden hierbij rekening met zowel de belangen van uw onderneming als uw accountant.

 

Herbruikbare toolkit

Onze aanpak resulteert in een op maat gesneden toolkit. Alle proces- en productverbeteringen worden overzichtelijk gedocumenteerd en zijn eenvoudig her te gebruiken in de komende jaren. Wij zetten ‘common sense’ om in ‘common practice’.

 

Gegarandeerde resultaten

Wij realiseren besparingen, maken een einde aan meerwerk, verhogen de kwaliteit van de financial audit en verbeteren uw samenwerking met de accountant.

 

Benchmarks accountantskosten

Veel ondernemingen hebben geen idee of ze te veel betalen aan de accountant. De Financial Audit Challenge® beschikt over sectorspecifieke benchmarks op de accountantskosten. U kunt vrijblijvend een benchmark laten samenstellen en inzicht krijgen in uw besparingspotentieel op de accountantskosten.

 

PE-cursussen en -workshops

Via Alex van Groningen bieden wij de advanced PE-cursussen Financial Audit en Fast Close aan. Tevens verzorgen wij inhouse workshops, die op verzoek volledig op maat worden gemaakt voor uw onderneming.

 Lees ook ons interview op Financial Management.

 

No Cure No Pay


Wij geloven in hechte samenwerking en zijn overtuigd dat ons concept werkt. Wij willen alleen betaald worden als u tevreden bent!


Van common sense naar common practice!